Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Isager Palet Dunes

DKK69,00

Om Isager Palet

Palet Dunes fra Isager er et sommergarn, som er tykkere end Bomulin. Farvekombinationer i garnet giver en spændende struktur i sammenstrikninger med andre garner. Palet er farvet i et mix af mange farve, men fordel ud over hele garnet, så du ikke oplever striber i dit strikketøj. Det giver flotte resultater, når det strikkes alene, men er også et spændende garn at strikke sammen med andre kvaliteter.

Palet kommer i nøgler af 50 gram.

Materiale: 100% bomuld
Løbelængde: 160 m pr. 50g

Hvis du kan lide Isager Palet Dunes vil du måske også kunne de andre garner vi har fra Isager som f.eks.  Alpaca 3, TrioTweed og Highland Wool.

Isager Palet kan fint strikkes alene på en pindetykkelse mellem 3 og 3,5, men kan også kombineres med andre garner. Disse kombinationer kunne for eksempel være:

  • Palet og Alpaca 1 som strikkes på en pindetykkelse mellem 3,5 – 4,5
  • Palet og Alpaca 2 som strikkes på en pindetykkelse mellem 4 – 5,5
  • Palet og Silk Mohair som strikkes på en pindetykkelse mellem 4 – 6

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Hvis du ikke fandt den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Læs mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Isager Palet Dunes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved