Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Hiker Mouse

DKK249,00

Ryd

Hiker Mouse

Denne fine mus, som kommer med tilhørende sovepose og tøj til musen, er et skønt stykke legetøj fra Maileg. Hiker musen er klar til flere timers leg for børn i alle aldre. Musens tøj er lavet i blødt materiale med unikke print og flotte farver.

Hiker Mouse fåes både i en Big Sister og en Big Brother udgave. Begge med deres egen sovepose og outfit som gør dem klar til en tur i skoven. Big Brother Hiker Mouse kommer med sin vamsede sweater, orange bukser og en fin bøllehat. Big Sister Hiker Mouse kommer med en fin denim kjole og en flot bandana.

Du kan også tjekke vores andre fine produkter fra Maileg ud her.

Højde : 13 cm
Vaskeanvisning: 30 grader
Materiale: Bomuld

Om Maileg

Maileg er en virksomhed stiftet af Dorthe Mailil. Det er et brand, som skaber charmerende legetøj. Deres produkter formår at forene moderne skandinavisk design med kendte fortællinger. Og der er  altid fokus på detaljer. Maileg har skabet en verden, hvor mus sover i tændstikæsker, prinsesser inviterer til teselskab og fortryllende eventyr kan ske på en hyggelig skovtur. Det er en verden, hvor der er plads til at holde barndommens fantasi i live. Det er en tidløs og uendelig verden, fyldt med muligheder for gode historier. Produkternes design er fyldt med skandinavisk charme, og er skabt til at inspirere børns fantasi, så det kan opleve glæden ved leg og historier.

Læs om Maileg
Hiker Mouse Variant

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hiker Mouse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved