Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Hedgehog Tweedy Original

kr.225,00

Hvad er Tweedy fra Hedgehog?

Tweedy fra Hedgehog kommer i nøgler af 100 g garn i håndfarvede garn. Garnet er farvet med hegdehogs reste farver for at undgå unødvendig spild. Et perfekt garn til dit næste projekt.

Farverne skifter smukt fra den ene til den anden. Garnet er farvet i Hedgehog’s unikke og ikoniske farver som kommer i flere forskellige basisgarner. Det er af den simple årsag at det simpelthen bare er et knaldgodt garn med et unikt look. Du finder ikke to nøgler som er ens.

Hvis du kan lide Tweedy fra Hedgehog Fibres så vil du måske også kunne lide Sock Yarn eller vores egen Colourways fra Tante Grøn CPH.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Materiale: 50% Falkland Merino uld, 37.5% genbrugsuld, 12.5% trådrester
Vægt / Længde: 100g = 230m

Pindestørrelse: 3.5-4.0 mm
Strikkefasthed: 20-22 m på pinde 3.5-4.0 = 10 cm

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hedgehog Tweedy Original”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved