Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Havblik Tweed Blå 07

DKK59,00

Havblik Tweed Blå 07 er en lækker tweedet bomuldsgarn. Garnet kan strikkes på pinde 3,5 eller 4, men kan også hækles på pind 3 alt efter din hæklefasthed. Havblik Tweed Blå adskiller sig fra Havblik da den ikke er fuldfarvet, men istedet er lidt tweedet. Det at den er tweedet giver Havblik Tweed en mindre råhvid undertone. Denne bomuldsgarn gør sig godt til både hækle og strikke opskrifter. Havblik Tweed er god til at kombinere med andre garner, og det har vi gjort i flere af vores opskrifter. F.eks. kan garnet kombineres med vores Silk Mohair Silkeblomst, som giver en spændende effekt.

Hos Tante Grøn CPH går vi meget op at garnerne er så miljøvenlige som muligt. Derfor er garnet farvet i økotex certificeret bomuld. Dette garn er også nemt at arbejde med da det ikke deler sig, når der strikkes eller hækles.

Bomuldsgarnet har en strikkefasthed på 21 m og 32 pinde som er lig med 10 x 10 cm. Du kan sagtens vaske dine projekter i netop dette bomuldsgarn. Du skal blot sørge for at vaske det på uldprogram og ved 30 grader. Du kan godt vaske det på 60 grader, men her på dog påregnes et tab af farve over tid.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Fandt du ikke den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Hvis Havblik Tweed Blå farven ikke lige er dig, så kan du se de andre Havblik Tweed farver her.

Kvalitet: Havblik Tweed er 100% Bomuld

Løbelængde/Yardage: 285 m pr. 100 g/312 yards per 100 g

Pinde /Needles: 3,5 – 4 mm

Strikkefasthed/Gauge: 21 m og 32 pinde

Vask: Kan vaske ved uldprogram på 30 grader, men også ved 60 grader

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havblik Tweed Blå 07”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved