Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Havblik Print Rosa 5

kr.30,00

Lidt om garnet:

Havblik Print Rosa 5 udspringer fra vores Havblik, som er i 100% bomuld. Havblik Print adskiller sig ved at være spundet i 8 tråde bomuld, i farvenuancer som passer til hinanden. Derved for du et flot garn med flere farver som matcher hinanden. Garnet løber 210 meter pr 100 g, og er dermed lidt tykkere end Havblik i ensfarvet garn. Denne bomuldsgarn egner sig godt til pinde 4-5.

Havblik Print Rosa 5 skal vaskes ved 30 grader på uldprogram for at sikre at farven bevares så længe som muligt. Denne bomuldgarn kan dog sagtens vaskes ved 60 grader i vaskemaskine, og med almindeligt vaskemiddel hvis dette ønsker. Her skal der dog forventes et hurtigere farvetab.

Havblik Print Rosa 5 er STANDARD 100 OEKO-TEX® certificeret betyder at du har en garanti for at garnet bliver produceret under bæredygtige forhold og bagefter bliver testet fri for over 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. STANDARD 100 fra OEKO-TEX® er den førende i verden indenfor certificering af tekstiler og deres krav spænder langt bredere end f.eks. reglerne i Danmark og EU. Det betyder at du kan vide dig ekstra sikker hvis du shopper med en dagsorden hvor klima og økologi vægter højt. 

Hvad er OEKO-TEX®?

Havblik bomuldsgarn er STANDARD 100 OEKO-TEX® certificeret betyder at du har en garanti for at garnet bliver produceret under bæredygtige forhold og bagefter bliver testet fri for over 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. STANDARD 100 fra OEKO-TEX® er den førende i verden indenfor certificering af tekstiler og deres krav spænder langt bredere end f.eks. reglerne i Danmark og EU. Det betyder at du kan vide dig ekstra sikker hvis du shopper med en dagsorden hvor klima og økologi vægter højst. Havblik bomuldsgarn er altså ikke bare blødt og lækkert men også produceret under bæredygtige forhold.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Havblik Print Rosa 5 ikke lige dig, så kan du se de andre flotte farver her.

Kvalitet: Havblik Print er i 100% bomuld

Løbelængde: 210 meter pr 100 g /229 yards per 100 g

Pinde: 4-5 mm

Strikkefasthed: 20 meter x 32 p = 10 x 10 cm

Vask: Denne bomuldsgarn vaskes ved 30 grader på uldprogram for at sikre at farven bevares så længe som muligt. Denne bomuldsgarn kan dog sagtens vaskes ved 60 grader i vaskemaskine, og med almindeligt vaskemiddel hvis dette ønsker. Her skal der dog forventes et hurtigere farvetab.

Mere fra Tante Grøn CPH

Hvis du er glad for Havblik print, så vil du måske også syntes om vores andre ekslusive garner fra Tante Grøn CPH: Colourways, Havblik, Tweed, Bøllefrø, Blomsterfrø, Bio Blomsterfrø og Silkeblomst.

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havblik Print Rosa 5”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved