Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Fremstrikk 2023

kr.150,00

Fremstrikk 2023 indeholder seks dygtige designeres forslag til brug af Fivel fra Rauma

 

I Fremstrikk 2023 kan du læse om strikkedesignere og den kreative proces. Vi er gået sammen med seks dygtige og inspirerende designere, som alle har lavet en opskrift med Fivel. Fivel er et garn lavet af 100% norsk lammeuld og er et af vores blødeste norske uldgarn.

De designere vi lærer bedre at kende i årets magasin er Karoline Skovgaard Bentsen bag Aegyoknit, Enya Ødegaard bag Aftenstrikk, Julie Embrå bag Embraknit, Laura Dalgaard bag Laura Dalgaard Knit, Stine Erikstad bag Stine Erikstad Knitwear og Tonje Hodne bag Strikkekaffe.

Du kan læse mere om designerne her.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fremstrikk 2023”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved