Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Easter Parade No 20

DKK179,00

Easter Parade No 20 Påskehare

Easter Parade Påskeharerne fra Maileg er en unik kollektion af fine påskedekorationer. Alle påskeharerne er lavet af polyresin, og de er derefter håndmalet, derfor er hver figur deres helt egen. Du finder ikke to ens.

Hvis Easter Parade No 20 er noget for dig, fåes påskeharerne fra Maileg i 5 forskellige varianter. Du kan finde dem, samt vores andre fine produkter fra Maileg, ud her.

Materiale: Polyresin

Om Maileg

Maileg er en virksomhed stiftet af Dorthe Mailil. Det er et brand, som skaber charmerende legetøj. Deres produkter formår at forene moderne skandinavisk design med kendte fortællinger. Og der er  altid fokus på detaljer. Maileg har skabet en verden, hvor mus sover i tændstikæsker, prinsesser inviterer til teselskab og fortryllende eventyr kan ske på en hyggelig skovtur. Det er en verden, hvor der er plads til at holde barndommens fantasi i live. Det er en tidløs og uendelig verden, fyldt med muligheder for gode historier. Produkternes design er fyldt med skandinavisk charme, og er skabt til at inspirere børns fantasi, så det kan opleve glæden ved leg og historier.

Læs om Maileg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Easter Parade No 20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved