Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Easter Eggs

DKK69,00

Ryd

Easter Eggs fra Maileg

Easter Eggs er en del af Påskekollektionen fra Maileg. De fine æg er lavet i metal, og kan fåes i to forskellige varianter, hvilket henholdsvis er rød og grøn. De sælges enkeltvis.

Det er en gammel tradition at give et påskeæg i gave. Disse metalæg er dekoreret med Mailegs unikke tegninger og kan fyldes med små gaver. Metalægene overholder fødevarecertifikatstandarden.

Hvis Easter Eggs er noget for dig, kunne du måske også være interesseret i Maileg Easter Parade Kollektion af unikke påskeharefigurer. Du kan finde dem, samt vores andre fine produkter fra Maileg, ud her.

Materiale: Metal

Højde: 13,5 cm

Om Maileg

Maileg er en virksomhed stiftet af Dorthe Mailil. Det er et brand, som skaber charmerende legetøj. Deres produkter formår at forene moderne skandinavisk design med kendte fortællinger. Og der er  altid fokus på detaljer. Maileg har skabet en verden, hvor mus sover i tændstikæsker, prinsesser inviterer til teselskab og fortryllende eventyr kan ske på en hyggelig skovtur. Det er en verden, hvor der er plads til at holde barndommens fantasi i live. Det er en tidløs og uendelig verden, fyldt med muligheder for gode historier. Produkternes design er fyldt med skandinavisk charme, og er skabt til at inspirere børns fantasi, så det kan opleve glæden ved leg og historier.

Læs om Maileg
Easter Egg Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Easter Eggs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved