Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Contrasts – Textured Knitting

kr.329,00

Meijus debutbog  Contrasts – Textured Knitting

Meiju K-P’s mønstre er fyldt med kunstfærdige blonder, smukke kabler og omhyggeligt færdige detaljer – men samtidig er de sjove at lave. Som designer kan Meiju godt lide at kombinere udfordrende teknikker med en behagelig strikkeoplevelse. Contrasts – Textured Knitting , indeholder 22 mønstre, herunder pullovere, cardigans, tørklæder og huer i en blød, delikat og feminin stil. De er designet af Meiju til at være funktionelle og passe godt. Pulloverne og cardigansene strikkes for det meste oppefra og ned, hvilket gør deres størrelse nemme at justere.

Lidt om forfatteren:

Meiju bor i Helsinki, Finland med sin mand og tre sønner. Selv som teenager strikkede hun aldrig efter mønstre og foretrak at skabe sine egne designs. Senere blev strikdesign en passioneret hobby og deltidsarbejde. Hun håber at kunne sætte gang i nye ideer til begyndere og mere erfarne strikkere.

  • 280 sider

  • 22 strikkeopskrifter (9 trøjer, 5 cardigans, 1 poncho, 4 sjaler, 3 huer), yderligere mønsterændringer givet

  • Både diagrammer og skriftlige instruktioner leveres.

Du kan finde mønstereksempler på forlagets hjemmeside og på Ravelry.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Contrasts – Textured Knitting”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved