Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Colourways Lemon

kr.179,00

Ikke på lager

Vores håndfarvet Colourways Lemon er et blødt og behageligt merino strømpegarn, med massere af knald på farverne. Colourways Sock yarn er et smukt håndfarvet strømpegarn i en blanding af farver som ligner softice med jordbær og spicy lemon samt Mint farver alle med små “speckles” af mørkere farver.

Strømpegarnet består af 75 % merino og 25 % nylon og er vundet op i 100 grams fed, så man får fornøjelsen af at vinde garnet op og nyde de smukke farver undervejs. Colourways er desuden superwash behandlet så du trygt kan vaske det på uldprogram i vaskemaskinen.

Colourways er blødt merinoulden er kendt som den blødeste uld fra fåreracerne. Det vil være perfekt til både strømper, sweatre og navnligt tørklæder. Er du vild med at strikke Stephen West sjalerne, så er der mulighed for at bruge Colourways som endnu en farve at blande med alle de andre i sjalerne

Det håndfarvede garn bliver farvet i mindre mængder ad gangen så du kan med fordel skifte mellem flere fed ved større projekter.

Hvis du er glad for vores håndfarvet strømpegarn Colourways Lemon, så vil du måske også syntes om vores andre ekslusive garner fra Tante Grøn CPH: Havblik, Print, Tweed, Bøllefrø, Blomsterfrø, Bio Blomsterfrø og Silkeblomst. Du er altid velkommen til at komme ned i butikken, Tante Grøn CPH, og søge vejledning fra vores søde personale, på Christian Winthers Vej på Frederiksberg. Her kan du også få syn for sagen og mærke Colourways mellem fingrene og udforske de spændende farver.

Fiberindhold: SW 75 % merinould og 25 % nylon (superwash)

Løbelængde: 410m / 100g

Pindestørrelse: 2,5-4.0 mm

Strikkefasthed: 28 m på pinde 3 = ca 10 cm

Kan vaskes på uldprogram og uldvask i maskine

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Colourways Lemon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved