Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

CaMaRose Løvetand Gammelrosa 424

Sale!

Original price was: kr.70,00.Current price is: kr.56,00.

Out of stock

Hvad er Løvetand fra Camarose:

 

ØKOLOGISK HØR GARN – SLIDSTÆRKT – NATURFIBER – BÆREDYGTIGT 

CaMaRose Løvetand Gammelrosa 424 er en hørgarn, der består af 100% økologiske hørfibre. Garnet indeholder  en tynd tråd, der er strikket til et fint rør. Røret gør, at hørfiberen fremstår blødere, end hvis det blot var lavet af  en enkelt tråd. 

CaMaRose Løvetand Gammelrosa 424, er velegnet til sommerstrik til at strikke toppe, tees, kjoler og nederdele. LØVETAND er egnet til hækling til eksempelvis strandtasker, punge og andet tilbehør, der kræver en fast struktur. Hør køler på en varm sommerdag.

Hør består af hørblomstens stængel, der gør garnet robust og slidstærkt. Hør kan  føles en smule stift, når der strikkes eller hækles, men hør bliver blødere i brug. 

LØVETANDS farvepalet kommer i støvede, klassiske og fint afstemte farver. Farverne kan fint kombineres med hinanden.

Hørfiberen, der er brugt i CaMaRose Løvetand Gammelrosa 424, kommer fra Belgien, og selve garnet er produceret i Italien specielt til CaMaRose. Garnet er farvet ifølge REACH regulativet. REACH- regulativet er en EU- forordning, der fastlægger procedurer for indsamling og vurdering af information om egenskaber og farer ved stoffer.

Produktinfo:

* Materiale: 100% økologisk hør fibre.

* Vejledende strikkefasthed: 21-22 masker x 31-31 rækker målt pr. 10 x 10 cm på pind 3,5-4.

* Anbefalede pinde og nåle: nr. 3,5-4.

* Vægt / løbelængde: 50 gr = 140 meter.

Vaskeanvisning:

Det anbefales at vaske det færdige arbejde på skånevask på 30 grader med vaskemiddel, der egner sig til hør. Der må IKKE bruges almindeligt vaskemiddel til LØVETAND, da dette indeholder blegnings- og opløsningsmidler, der vil ødelægge hørets fiber.

Du ønskes  rigtig god fornøjelse med LØVETAND og vi håber, at du vil blive glad for garnet. Det er et rigtig fint økologisk og bæredygtigt garn.

Lidt om Tante Grøn CPH:
Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner, samt nye spændende produkter. Vi føre blandt andet flere af Camaroses garner foruden Løvetand såsom, Snefnug, Midnatssol, Månestråle og mange flere.

Hvis du ikke fandt den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substitutter at vælge imellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Hvis du ikke fandt den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight ,050 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CaMaRose Løvetand Gammelrosa 424”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved