Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Camarose Høst Olivengrøn 8208

kr.76,00

Lidt om Camarose Høst Olivengrøn 8208


LETHED – BLØDHED – NATURMATERIALER – CASHMERE

Camarose Høst Olivengrøn 8208 er et super blødt, let og luftigt og fyldigt garn, der udelukkende består af naturmaterialer og så vidt muligt af økologiske fibre. HØST er et eksklusivt garn, da det består af 75% økologisk bomuld, 16% genbrugsuld og 9% cashmere.

Camarose Høst Olivengrøn 8208 består af et net af økologisk bomuld og er et blæst garn. Det økologiske net er farvet ved en speciel sprøjteteknik, der giver garnet en smuk melering og et unikt farvespil. I røret er blæst en blanding af genbrugsuld og økologisk cashmere, der gør garnet til et rigtig luksusgarn.

HØST findes i 8 smukt afstemte farver, der alle giver associationer til efterårets smukke farver. Den anbefalede strikkefasthed er 17-18 masker og 28 rækker på en pind nr. 4. Husk at strikkefasthed altid blot er vejledende, og det anbefales derfor altid at strikke sin egen strikkeprøve. HØST løber 120 meter pr. 50 gram.

Camarose Høst Olivengrøn 8208 produceres af et italiensk spinderi under hensyn til miljø og dyrevelfærd, således at der er anvendt økologisk bomuld, genbrugsuld og økologisk cashmere.

HØST er velegnet til alt fra mindre projekter som vanter, tørklæder, huer og veste, til større projekter som sweatre og cardigans og er en fryd at arbejde i.

Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde med uldvaskemiddel og lade det liggetørre fladt.

Ved vask i maskinen, kan det færdige arbejde krympe op til 7%, men vil give sig igen i brug. Det anbefales, at strikke ribkanter lidt fast og en anelse smallere, da disse ligeledes giver sig i brug

Produktinfo:

Materiale: 75% økologisk bomuld, 16% genbrugsuld og 9% cashmere.

Vejledende strikkefasthed: 17-18 masker x 28 rækker målt pr. 10 x 10 cm på pind 4.

Anbefalede pinde og nåle: nr. 4.

Vægt / løbelængde: 50 gr = 120 meter.

Vaskeanvining: Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde med uldvaskemiddel og lade det liggetørre fladt.

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camarose Høst Olivengrøn 8208”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved