Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Broderikit – Get Your Knit Together Bag

kr.429,00

Out of stock

Lidt om Broderikit – Get Your Knit Together Bag fra Petiteknit:

Limited Edition!

Med Broderikit – Get Your Knit Together Bag, lægges der op til fri leg og frit broderi, så hvad end du har lyst til at brodere dit stjernetegn, en blomstereng, dit eget navn eller navnene på alle de projekter, du har arbejdet på, så er der i kittet alt, hvad du har brug for til at gøre det.
Hvis du er mere til bogstaveligt talt at sætte dit håndaftryk på tasken med sting eller sætte et sting for hvert færdiggjort projekt – og måske et halvt for dem, der har fået lov til at ligge lidt længe – så har du her muligheden for at prøve det af.

Med Broderikit – Get Your Knit Together Bag, følger et lille hæfte med de mest almindelige sting samt inspiration til motiver. Derudover indeholder kittet en Get Your Knit Together Bag, 8 meter af 6 forskellige farver 6-trådet broderigarn i 100% bomuld, 1 broderinål samt en forsvindingspen til at tegne motiverne op på tasken inden du går i gang. Pennen kan nemt fjernes igen med varmen fra et strygejern.

Get Your Knit Together Bag i blød, børstet twill har indvendige lommer, så det er nemt at organisere garn, pinde, sakse, maskemarkører osv.

Farve:
Factory Blue

Kvalitet:
100% økologisk bomuld / fyld: polyester. Produceret på en socialt ansvarlig fabrik, som sikrer sunde og fair arbejdsforhold

Størrelse:
22 x 27 cm

Vaskeanvisning:
Kold maskinvask, skånsom centrifugering, må ikke stryges, må ikke tørretumbles, må ikke bleges.

Garn hos Tante Grøn CPH, der passer til opskrifter fra PetiteKnit

Hos Tante Grøn CPH forhandler vi flere af PetiteKnits yndlingsgarner, såsom ArwettaTiliaSilk MohairAlpaca 2Snefnug og mange flere. Vi har også lavet et blogindlæg, hvor vi har samlet 10 af de mest populære opskrifter fra PetiteKnit som inspiration. Her finder du eksempelvis Holiday Slipover, Terrazzo Sweater, Kumulus sweater og Novice Cardigan. Her kommer vi også med gode råd til alternative garntyper og farver.

Søger du noget bestemt, eller har du spørgsmål, er du mere end kontakte os. Du kan ringe til os på +45 31382404, skrive en mail til os eller besøge vores butik på Christian Winthers Vej 2, Frederiksberg.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Broderikit – Get Your Knit Together Bag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved