Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Broche – Pomegranate

kr.519,00

Ikke på lager

Lidt om brochen Pomegranate:

Broche – Pomegranate er håndlavet i atelier fra Indien, som har specialiseret sig i små produktioner af håndlavede brocher eller smykker. Temaerne er næsten altid hentet i flora og fauna. De Håndlavede brocher broderes med både glas perler og pailletter.

Broche – Pomegranate er simpelthen er en af de fineste håndlavede og smukke smykker vi længe har set. De fremstilles af et atelier med  dygtige håndværkere, som er uddannet i faget. Atelieret er registreret og følger Fair Trade principper så som medarbejdere over 18 år, et sikkert arbejdsmiljø, sociale sikkerhedsnet i forhold til sundhed og en fair løn.

Hver enkelt broche har vi købt 1 måske 2 stk af og derfor er de unika.

Få leveret strikketilbehør og andet livsstildesign lige til døren

Vi har hurtig og effektiv levering hos Tante Grøn CPH. Vi sørger for at dine pakker kommer sikkert og godt frem. Uanset om du skal have en af vores hævekurve til bagning, Muud strikketasker, plakater til hjemmet eller hårpynt. Har du spørgsmål eller har vi ikke en bestemt farve fra Pico, skal du ikke tøve med at kontakte os, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig bedst mulig.

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Broche – Pomegranate”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved