Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Bomuldsgarnet og uldgarnet Belmonte Råhvid 21

DKK45,00

Bomuldsgarnet og uldgarnet Belmonte er fra Rosarios, og er et blødt og smidigt garn. Den udmærker sig ved at være en økologisk garn, som er GOTS certificeret. Belmonte Råhvid 21 skal strikkes på pinde 4-4, 5 og har en strikkefasthed på 20-22 masker pr 10 cm. Den er spundet af dels et økologisk bomuldsgarn og dels et økologisk uldgarn og i to nuancer tæt på hinanden. Dermed kommer der et smukt farvespil i de strikkede tekstil.

Belmonte er både et bomuldsgarn, og et uldgarn, da det er består er ligeledes 50% bomuld og 50% økologisk uld. Belmonte er et godt garn til helårs projekter, på grund af blandingen af økologisk uld og bomuld. Fordi at uld- og bomuldsfibre modtager farvestoffet forskelligt, giver det en smuk og anderledes nuance.

Navnet Belmonte kommer fra en by Portugal, som er omgivet af et smukt landskab. Som bomulds og uldgarn er Belmonte velegnet til baby, børne og voksenstrik. Denne bomuld og uldgarn kan erstatte Havblik eller andre garner til pinde 4. Hvis du er i tvivl om dette garn kunne passe til dit projekt, så tag endelig kontakt på telefon eller email.

Belmonte Råhvid 21 er som sagt GOTS certificeret, hvilket står for Global Organic Textile Standard. Det er den ledende standard for om garn er behandlet og produceret på en bæredygtig måde. Ved at købe GOTS certificeret garn sikrer du en bæredygtig produktion og garn produceret under ordentlige forhold. Desuden er GOTS certificeret garn også af højeste kvalitet.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Fandt du ikke den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Hvis Belmonte Råhvid 21 farven ikke lige er dig, så kan du se de andre farver her.

Garnet kommer i nøgler af 50g, og vi anbefaler håndvask i lunkent vand omkring 30 grader, og med f.eks Eucalan.

Kvalitet: Belmonte består af 50% Bomuld og 50% økologisk uld

Løbelængde/Yardage: 125 m pr. 50 g/ 136 yards per 50 g

Pinde /Needles: 3,5 – 4,5 mm

Strikkefasthed/Gauge: 21 m og 31 pinde = 10×10

Vask: Håndvaskes i lunket vand ved omkring 30 grader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bomuldsgarnet og uldgarnet Belmonte Råhvid 21”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved