Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Bindesbøll på pindene af Ditte Larsen

kr.280,00

Lidt om Bindesbøll på pindene af Ditte Larsen

Skønvirke er et ord, der umiddelbart tænkes på, når håndarbejde er i fokus. I denne strikke- og broderibog, Bindesbøll på pindene, har Ditte Larsen ladet sig inspirere af Thorvald Bindesbølls design inden for både keramik, grafiske mønstre, sølvtøj, smykker og arkitektur. Designelementer herfra har hun omsat til beklædning, tilbehør, broderier og interiør.

Thorvald Bindesbøll var en foregangsmand inden for formgivning i en stilart, der omkring år 1900 var banebrydende herhjemme, kaldet skønvirke, jugendstil eller art nouveau. Han befinder sig tidsmæssigt på linje med Anna Ancher såvel som Vilhelm og Svend Hammershøi – kunstnere, som Ditte Larsen tidligere har haft på strikkepindene med storsucces, nemlig i sine to forrige bøger, Hammershøi på pindene og Anna Ancher på pindene. Ligesom i disse er modellerne i Bindesbøll på pindene fremstillet med Isagers garner.

  • Forfatter: Ditte Larsen
  • ISBN: 9788740673258
  • Indbinding: Hardback
  • Sider: 170
  • Udgivelsesdato: 2021-10-20
  • Originalt sprog: Dansk
Vægt 1,0 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bindesbøll på pindene af Ditte Larsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved