Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Bella Garn Mohair Mørk Lilla

DKK80,00

Bella Garn Mohair Mørk Lilla er en lækker mohair, som er dejlig blød og i sin egen klasse. Denne mohair garn er sammensat af lidt uld og forstærket med Polyamid. Det kommer i 14 flotte retro farver, og er velegnet til vamsede trøjer, og hurtig strikkende projekter. Ideelt til varme sweatre, cardigans osv. Du kan strikke Bella Garn Mohair Mørk Lilla på pinde 6, og også med dobbelttråd på pinde 12.

Bella garn har en løbelængde på 145 m per 50 gram og du kan bruge pindesstørelse 4-6. Garnet består af 75% kid mohair, 20% uld og 5% polyamid. Den har en strikkefasthed på 14-22 m på pinde 6, og skal vaske i hånden.

Kort om Permin

Permin har mere end 160 år på bagen og er grundlagt i København i 1854, og eksportere i dag garn, opskrifter og broderier til hele verden. De har virksomhed i Danmark og Sverige, og er en familie virksomhed som blev drevet af 3 generation frem til nuværende direktør Frits Nordlunde tog over. Permin har været med på gør-det-selv bølgen siden den startede tilbage i 1932, og længe før det. Læs mere om Permin spændende historie nu.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Bella garn er dette rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Hvis ikke lige Bella Garn Mohair Mørk Lilla er dig så kan du se de andre Bella garn farver her. Hvis du gerne vil videre om garnet kan du læse mere om Paia effektgarn, samt Filcolanas andre garner her. På samme side finder du også et flot udvalg af strikkeopskrifter, som du kan bruge Paia effektgarn til.

Læs mere

 

Kvalitet: Bella Garn Mohair Mørk Lilla består af 75% kid mohair, 20% uld og 5% polyamid

Løbelængde/Yardage: 145 m pr. 50 g/158 yards per 50 g

Pinde /Needles: 4 -6 mm

Strikkefasthed/Gauge: 14-22 på pinde 6

Vask: Vaskes i hånden ved maks 30 grader

Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bella Garn Mohair Mørk Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved