Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Babystrik på pinde 3, hæfte 5

kr.129,00

Lidt om bogen

Babystrik på pinde 3, hæfte 5 af Lene Holme Samsøe, indeholder opskrifter i størrelse nyfødt til 2 år. Alle opskrifter passer til garn med strikkefastheden 27-28 masker glatstrik måler 10 cm i bredden. Det betyder, man kan bruge opskrifterne, uanset om man vil strikke i uld, bomuld, alpaka eller de fleste andre fibre. For at hjælpe med at få bugt med resterne, er garnforbruget opgivet i antal gram.

Hos Tante Grøn CPH har vi mange garner, der lever op til strikkefastheden angivet i bogen Babystrik på pinde 3 – hæfte 5. Her kan vi nævne følgende garnkvaliteter som bl.a. Bøllefrø, Blomsterfrø og Bio Blomsterfrø desuden Yaku uld, Økologisk sommeruld og Merci samt Arwetta. Så kom forbi forretningen og tag et kig på alle mulighederne. 

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af bøger med opskrifter i strik eller hækling til inspiration til dit næste projekt. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikke eventyr.

Om forfatteren

Lene Holme Samsøe repræsentere en stor strikkeglæde og en lige så stor lyst til at skabe, design af håndstrik. Lene Holme Samsøe holder meget af alle dele af processen – lige fra de mange strikkeprøver, valg af garn, farve og facon til udarbejdelse af selve opskriften, hvor udfordringen er at få alt forklaret så logisk og præcist som overhovedet muligt.

Lene Holme Samsøe har en forkærlighed for det enkle, men alligevel gennemførte, design. “Det skal helst være rimeligt ukompliceret at strikke efter mine opskrifter, men resultatet må gerne se avanceret og vanskeligt ud!” Det er så skønt at opleve en ny strikkers begejstring over, uden problemer, at kunne strikke et af mine design.

Weight 0,4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Babystrik på pinde 3, hæfte 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved