Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Anna Ancher på Pindene - Malerisk strik af Ditte Larsen

kr.199,00

Anna Ancher på pindene er en strikkebog inspireret af Anna Anchers malerier og hendes virtuose skildring af lysets leg med farverne.

Det kan være farverne i et solbeskinnet køkkengardin. Eller sollysets flimren på en blå stuevæg. Det er billeder og farver så smukke og stemningsfulde, at har man én gang set Anna Anchers malerier, så glemmer man dem aldrig.

Strikdesigner Ditte Larsen er dykket dybt ned i Anna Anchers malerier og farvesætninger – og i sin garnkurv. I stedet for pensel og palet bruger Ditte Larsen strikkepinde og garn til at indfange lys, skygge og tekstur.

Farver og garnkvaliteter er nøje udvalgt, og garner er strikket sammen i forskellige kombinationer, strikkemønstre og designs. Alt sammen for at fastholde den magi og stemning, som gør Anna Anchers malerier og farver så enestående.

Resultatet er en udsædvanlig smuk og stemningsfuld strikkebog, hvor Anna Anchers eksperimenter med lys og skygge, stemninger og formsprog, der indfanges i Ditte Larsens modeller, der ofte strikkes med flere tråde for at opnå den samme tekstur og dybde i farverne som på lærrederne.

I alt 12 malerier har været inspirationskilde til ponchobluser, tørklæder, sjaler, bluser, puder og huer. Alle modeller til kvinder.

Modellerne er enkle og opskrifterne grundigt gennemarbejdede. Alle bogens modeller er udviklet i garn fra Isagers eksklusive sortiment.

Søger du garn til et af de mange flotte designs fra Anna Ancher på Pindene – Malerisk strik af Ditte Larsen, så kan du se på de følgende garner fra Isager:  Alpaca 1, Alpaca 2, Alpaca 3, Japansk Bomuld, Silk Mohair, Tweed, Trio og Highland Wool.

Vægt 1,0 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anna Ancher på Pindene – Malerisk strik af Ditte Larsen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved