Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Anna Ancher På Pindende

kr.279,00

Strikkebogen af Ditte  Larsen, er inspireret af Anna Anchers malerier.

Anna Ancher på pindende er en smuk strikkebog, inspireret af Anna Anchers malerier og hendes virtuose skildring af lysets leg med farverne. Bestil kits fra bogen Anna Ancher på pindende her.

Det kan være farverne i et solbeskinnet køkkengardin. Eller sollysets flimren på en blå stuevæg. Det er billeder og farver så smukke og stemningsfulde, at har man én gang set Anna Anchers malerier, så glemmer man dem aldrig. Strikkedesigner Ditte Larsen er dykket dybt ned i Anna Anchers malerier og farvesætninger – og i sin garnkurv. I stedet for pensel og pallet bruger Ditte Larsen strikkepinde til at indfange lys, skygge og tekstur.

Farver og garnkvaliteter er nøje udvalgt, og garner er strikket sammen i forskellige kombinationer, strikkemønstre og designs. Alt sammen for at fastholde den magi og stemning, som gør Anna Anchers malerier og farver så enestående. Resultatet er en usædvanlig smuk og stemningsfuld strikkebog, hvor Anna Anchers eksperimenter med lys og skygge, stemninger og formsprog, der indfanges i Ditte Larsens modeller, der ofte strikkes med flere tråde for at opnå den samme tekstur og dybde i farverne som på lærrederne.

I alt 12 malerier har været inspirationskilde til ponchobluser, tørklæder, sjaler, bluser, puder og huer i Anna Ancher på pindene. Alle modeller til kvinder. Modellerne er enkle og opskrifterne grundigt gennemarbejde. Alle modellerne i Anna Ancher på pindende er udviklet i garn fra Isagers eksklusive sortiment. Anna Ancher på pindende er indbundet og på 134 sider.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anna Ancher På Pindende”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved