Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Alpakka ull Camel 2542

kr.59,00

Lidt om Alpakka ull Camel 2542 65 % alpaka, 35 % uld fra Sandnes

 

Med Alpakka ull Camel 2542 blandingen beholder garnet alpakafiberens blødhed og isolerende egenskaber, og ulden giver lethed og elasticitet. Med både alpaka og uld giver gode varmeregulerende egenskaber.

LØBELÆNGDE: CA. 100 METER PR. 50 GRAM
VEJLEDENDE PINDE: PINDE NR. 5
STRIKKEFASTHED: 19 MASKER = 10 CM

Vaskeanvisning:

Vasker du Alpakka ull Camel 2542 i maskine anbefaler vi, at alle modeller i uld vaskes separat på uldprogram for den mest skånsom behandling. Centrifuger godt og tør modellen fladt, gerne på et håndklæde. Brug aldrig vaskepose, når du vasker håndstrikkede modeller i uld. Dette skaber friktion som kan føre til at modellen stamper.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Tante Grøn CPH’s garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpaca, silke, mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere, se for eksempel vores garnside og bliv inspireret. Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se f.eks. vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg fra Sandnes Garn, og hjælper dig gerne med at sætte farver sammen til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg hvis du vil have syn for sagen og mærke Sunday mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter den bedste betjening.

Weight ,050 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpakka ull Camel 2542”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved