Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Alice Lilla 18 – UDGÅET

kr.69,00

Ikke på lager

Alice Lilla er et blødt, fyldigt og lækkert alpaca garn. Alpaca garnet giver en luftig følelsen i det færdige resultat. Alice by Permin består af 63% alpaca og 37% polyamid. Det gør kvaliteten af denne alpaca kraftig og derfor må det forventes at den strækker sig lidt. For at få det fyldige look anbefales det derfor at strikke på kraftige pinde. Denne alpaca kommer i 50 gram nøgler, og har en løbelængde på 150 m. Strikkefastheden på Alice Lilla er på 15-16 m x 20-22 på pind 8. Den anbefalede pindestørrelse til denne alpaca garn er 7 til 9 mm.

Alice Lilla garnet er forstærket med nylon hvilket gør det egnet til strikkeopskrifter til sweatre, ponchoer, cardigans, halstørklæder og meget mere. Hvis ikke lige Alice Lilla er farven for dig, så gå tilbage og se de andre flotte farver her.

Vaskeanvisningen til denne alpaca er håndvask eller alternativ 30 grader på uldprogram i vaskemaskinen. Der må dog tages forbehold for tab af farve ved brug af vaskemaskinen til denne alpaca.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Fandt du ikke den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds.

Kvalitet: Alice by Permin består af 63% alpaca og 37% polyamid

Løbelængde/Yardage: 150 m pr. 50 g/164 yards per 50 g

Pinde /Needles: 7 – 9 mm

Strikkefasthed/Gauge: 16m x 22p

Vask: Håndvask eller alternativt 30 grader i vaskemaskinen på uldprogram.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alice Lilla 18 – UDGÅET”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved