Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Adventskalender 2022

kr.1.199,00

Adventskalender 2022 

Forkæl dig selv – eller én der fortjener at blive forkælet – med en lækker strik-det-selv pakke, som kan åbnes hver advent søndag i julen. Det er er en overraskelse, hvad pakkerne indeholder. I hver adventskalender er der en opskrift samt spændende nyt garn, som er helt nyt eller vil blive forhandlet i butikken senere.

Opskrifterne er udviklet særligt til adventskalenderen. De er alle et stykke beklædning og 4. advent er et ”stort” strik.  Garnerne er alle nye garner og visse er håndfarvede garner. Der er både alpacauld, merino, mohair, silke, kameluld i diverse blandinger.  Der er endnu mere med i pakkerne, så du får også lidt sødt, en ”strikkedims” eller andet tilbehør samt lidt julerier. Vigtigst af alt, du kan vælge farver lige her.

Anden vigtig info:
  • Pakken sendes med PostNord
  • Strikkepinde er ikke inkluderet i adventskalenderen.
  • Bestiller du andre kits eller produkter i samme ordre som adventskalenderen, vil disse først blive sendt afsted samtidig med adventskalenderen
  • Indholdet i adventskalenderen tages ikke retur
  • Pengene trækker vi først, når vi sender din adventskalender i slutningen af november. Vi sigter mod at afsende den i uge 47 i november 2022. Har du valgt at afhente i butik, så får du besked når pakken er klar til afhentning.

Strikkegarn og effektgarn til koldere og varmere dage

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse skønt garn, der egner sig godt til både vinterstrik,  sommerstrik og alt midt imellem. Skal du strikke eller hækle et par fine strømper, har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt strømpegarn i mange farver og varianter som f.eks: silke, mohair, kamgarn og uldgarn fra Hedgehog FibresArwetta og Colourways. Vi har også effektgarn med glimmer i Paia fra Filcolana, som giver et ekstra tvist til strikketøjet. Vi har mange skønne bomuldsgarner, der egner sig godt til baby- og børnestrik, sommerstik og interiørstrik som håndklæder, viskestykker og grydelapper. Vi sælger også uldgarn og hørgarn, der kan bruges til at strikke en lækker sweater, vest eller bluse, som kan anvendes til de lune sommeraftener eller koldere vinderdage.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adventskalender 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved