Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

4. Adventskalender 2023

kr.299,00

4. Adventskalender 2023

Så er vi klar med Adventskalender 2023 – og i år prøver vi noget nyt. Du kan nu købe en enkelt Adventsgave og se om det er noget for dig. Du kan også nøjes med 2 eller flere adventsgaver. De koster alle 299 kr. pr. styk, så det er også en god gave, hvis i er flere, som deles om at give en adventskalender. Du kan her købe 4. Adventskalender 2023 til 299- kr.

4. Adventskalender 2023 indeholder en ny opskrift til et strikkeprojekt til dig eller dit hjem. Designerne er her fra huset, og det er Jena Kofoed og os selv. Pakken indeholder garn til projektet, et strikketilbehør samt lidt slik og lidt julerier. Endelig er der et hyggeligt julebrev, som fortæller lidt om det du finder i pakken. Vi har arbejdet længe på de forskellige opskrifter, og i de garntyper, vi har valgt er både kendte garntyper og nye. Vi har arbejdet i uld, strømpegarn og mohair. I år har vi også selv udviklet et par sjove stykker tilbehør til strik – endda noget tilbehør, som skal strikkes før det kan bruges. Faktisk er der flere elementer, som skal “samles” før de kan bruges. Så i år bliver der ekstra meget gør-det-selv i flere af pakkerne.

Læs om de forskellige farver her:

4. Advent: vælg mellem – brun + turkis – lyseblå + blå – kongeblå + lys blå – beige + brun – sennep + egern – mørk                      rød + orange

Adventskalenderen 2023 fås kun i et begrænset antal pga de elementer, som er særligt fremstillet til kalenderen. Hvis vi løber tør for enkelte farver kontakter vi dig om et andet farvevalg.

Anden vigtig info:

  • Pakken sendes med PostNord
  • Strikkepinde er ikke inkluderet i adventskalenderen.
  • Bestiller du andre kits eller produkter i samme ordre som adventskalenderen, vil disse først blive sendt afsted samtidig med adventskalenderen
  • Pengene trækker vi først, når vi sender din adventskalender i slutningen af november. Vi sigter mod at afsende den i uge 47 i november 2022. Har du valgt at afhente i butik, så får du besked når pakken er klar til afhentning.
  • Du har naturligvis 14 dages returret ved ubrudt og uåbnet emballage.

Strikkegarn og effektgarn til koldere og varmere dage

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse skønt garn, der egner sig godt til både vinterstrik,  sommerstrik og alt midt imellem. Skal du strikke eller hækle et par fine strømper, har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt strømpegarn i mange farver og varianter som f.eks: silke, mohair, kamgarn og uldgarn fra Hedgehog Fibres og  Arwetta. Vi har også effektgarn med glimmer i Paia fra Filcolana, som giver et ekstra tvist til strikketøjet. Vi har mange skønne bomuldsgarner: Havblik, Tromsø og Blomsterfrø, der egner sig godt til baby- og børnestrik, sommerstik og interiørstrik som håndklæder, viskestykker og grydelapper. Vi sælger også uldgarn og hørgarn, der kan bruges til at strikke en lækker sweater, vest eller bluse, som kan anvendes til de lune sommeraftener eller koldere vinderdage.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “4. Adventskalender 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved