Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Mandarin Petit

Mandarin Petit er endnu en genistreg fra Sandnes garn. Dette Sandnes garn er et 100% bomuldsgarn, og egner sig godt til sommerstrik og interiørstrik som f.eks. håndklæder, viskestykker, og grydelapper. Mandarin Petit er god til både baby, børne og kvinder da det er delikat og har en lækker glat struktur. Bomuldsgarnet passer til pindestørrelse 3.0 mm, har en løbelængde på 180 m, og kommer i nøgler af 50 g. Mandarin Petit er blødt og slidstærkt, og har en strikkefasthed på 27 m på pinde 3.0 mm = 10 cm.

Mandarin Petit kommer i et bredt udvalg af farver, som du kan se nedeunder. Hvis du leder efter det rette garn til dit sommerstrik eller håndklæder er Mandarin Petit et godt valg.

Hos Tante Grøn har vi et stort udvalg fra Sandnes Garn, og hjælper dig gerne med at sætte farver sammen til dit næste projekt.

Viser 1–12 af 20 resultater

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.