Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Bomuldsgarn og Uldgarn Belmonte

Det smukke melerede bomuldsgarn og uldgarn Belmonte

Bomuldsgarnet og uldgarnet Belmonte er fra Rosarios, og er et blødt og smidigt garn. Den udmærker sig ved at være en økologisk garn, som er GOTS certificeret. Belmonte skal strikkes på pinde 4-4, 5 og har en strikkefasthed på 20-22 masker pr 10 cm. Den er spundet af dels et økologisk bomuldsgarn og dels et økologisk uldgarn og i to nuancer tæt på hinanden. Dermed kommer der et smukt farvespil i de strikkede tekstil.

Belmonte er både et bomuldsgarn, og et uldgarn, da det er består er ligeledes 50% bomuld og 50% økologisk uld. Belmonte er et godt garn til helårs projekter, på grund af blandingen af økologisk uld og bomuld. Fordi at uld- og bomuldsfibre modtager farvestoffet forskelligt, giver det en smuk og anderledes nuance.

Navnet Belmonte kommer fra en by Portugal, som er omgivet af et smukt landskab. Som bomulds og uldgarn er Belmonte velegnet til baby, børne og voksenstrik. Denne bomuld og uldgarn kan erstatte Havblik eller andre garner til pinde 4. Hvis du er i tvivl om dette garn kunne passe til dit projekt, så tag endelig kontakt på telefon eller email.

Belmonte er som sagt GOTS certificeret, hvilket står for Global Organic Textile Standard. Det er den ledende standard for om garn er behandlet og produceret på en bæredygtig måde. Ved at købe GOTS certificeret garn sikrer du en bæredygtig produktion og garn produceret under ordentlige forhold. Desuden er GOTS certificeret garn også af højeste kvalitet.

Garnet kommer i nøgler af 50g, og vi anbefaler håndvask i lunkent vand omkring 30 grader, og med f.eks Eucalan.

Viser alle 12 resultater

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

  • Christian Winthers Vej 2
  • DK-1860 Frederiksberg
  • +45 31 38 24 04
  • kontakt@tantegroencph.dk
  • CVR 39386046

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved