Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Blomsterfrø

Blomsterfrø 100% bomuld

Blomsterfrø er en af vores første egne garner, og har været populær blandt strikkere lige siden. Bomuldsgarnet er 100% bomuld,er af egyptisk bomuld, og består derfor af lange fibre, som kan spindes til en tynd og fin tråd. Det gør Blomsterfrø blød og lækker, og derved bliver dine strikkeprojekter ligeså. Blomsterfrø kommer i nøgler af 50 gram og har en løbelængde på 178 meter.

Blomsterfrø kommer i et vel af lækre farver, og særligt de grå farver er unikke da de kommer i en meleret farver. Det gør Blomsterfrø som uldgarn særlig, da mange andre bomuldsgarner ikke kommer i melerede farver. Noget ekstra særligt er at vi også har lavet Blomsterfrø i en 100% økologisk variant kaldet Bio Blomsterfrø. Bio Blomsterfrø kan bruges til de samme opskrifter som Blomsterfrø og Bøllefrø.

Nogen garner fnugger efter vask, men det er ikke tilfældet med Blomsterfrø, som sagtens kan vaske mange gange. Derved forbliver dine projekter lækre og bløde. Blomsterfrø kan vaske ved 30 grader i vaskemaskinen, men strikker man karklude eller køkkenhåndklæder kan det sagtens tåle 60 grader.

Garnnøgler Blomsterfrø Kategori

Viser alle 9 resultater

Tilmeld Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.