Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Bøger

Find den bedste strikkebog eller hæklebog hos Tante Grøn CPH 

Vi er løbende ved at justere hjemmesiden til og tilføje produkter så hvis du ser en garn type uden produkter er du mere end velkommen til at ringe til os med spørgsmål eller du kan besøge vores butik på Christian Winthers Vej, Frederiksberg og få syn for sagen. Alle garn typerne og bøger du ser på hjemmesiden er at finde i butikken.

Hos Tante grøn CPH har vi et nøje udvalg af danske og udenlandske bøger inden for strik, broderi og hækling. Her kan du finde ny inspiration til dit næste projekt. Håndarbejdsbøger der indeholder de nyeste designere og deres strikkeopskrifter og hækleopskrifter og broderier.

De klassiske strikkebøger til spændende håndarbejdsbøger beskriver gamle danske og nordiske strikkekulturer. Her kan man ofte finde inspiration eller blot lade sig inspirere af de smukke, spændende og brugbare opskrifter. Vi har både hæklebøger, broderibøger og strikkebøger for begyndere, øvet og de mere erfarne.

Ønsker du specifikke strikkeopskrifter eller hækleopskrifter, har vi både gratis opskrifter og betalte opskrifter.

Få fingrene i strikkebøger for begyndere og garvede strikkere 

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren strikker, har vi helt sikkert en strikkebog, der vil fange din interesse. Vi har et bredt udvalg, og sælger både strikkebøger på dansk og engelsk. Vi finder inspiration fra de mere klassiske nordiske traditioner, som fra Jeanette Bøgelund Bentzen, der står bag bogen ’Lutter Løkker’, hvor alle kan være med. Vi har også designere fra det bredere udland, eksempelvis portugisisk strik af Roso Pomar, Amerikanske Stephen West, der har lavet opskrifter på sjaler og Claire Garland fra Storbritannien, som laver de fineste opskrifter på strikkede dyr, som er perfekt til restestrik.

Strikkebøger baby og barn 

Der er lavet rigtig mange fine strikkebøger til baby og småbørn, og hos Tante Grøn CPH finder du både bøger til det helt små og op til 4 år. Vi har blandt andet bøger fra Lene Holme Samsøe, som har skrevet mange af vores yndlingsbøger til babystrik og børnestrik, ’Babystrik på pinde’ i flere hæfter og Trine Bertelsen, også kendt som CaMaRose, der står bag bogen ’Lille Du – Ministrik 0 – 4 år’  og strikkes i Yaku uld. Er der en bog, du leder efter, skal du ikke tøve med at kontakte os, så skal vi se, om vi kan få fragtet den hjem til dig.

Strikkebøger dame 

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse god inspiration til dit næste strikkeprojekt. Vi har bøger fra eksempelvis Ditte Larsen og Susie Haumann, som har brugt kvalitetsgarn fra Isager, Witre Design og strikkemagasinet Laine, som følger med de nyeste og hotteste trends inden for strikkeverdenen. Ønsker du at bladre i bøgerne, kan du besøge vores butik på Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig med at finde det helt rigtige garn, der passer til. Ellers kan du bestille vores strikkebøger til dame online, da vi leverer til hele landet.

Få fat i de nyeste strikkebøger fra Isager 

Er du helt vild med garn fra Isager, vil du sikkert også synes godt om vores strikkebøger fra Isager. Vi har flere af både Helga Isager og Marianne Isagers nyeste strikkebøger, som Stitches, Spis og Strik og Tolv Trøjer fra Tversted, som indeholder en masse fine digte og strikprøver af designs udelukkende lavet på Isager garn. Hos Tante Grøn CPH sælger vi desuden mange af Isager garner, som Alpaca, Silk Mohair og Highland Wood. Så kan du få fat i både strikkebøger og garn fra Isager i ét snuptag!

Læs mere

Bog Kategory billede

Tilmeld Nyhedsbrev

Åbningstider

Man-Tors: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.