Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Skærmbillede 2022-04-11 kl. 17.51.55

TERN TERN TERN den 28. april 2022 udsolgt!

En Workshop I Ternets Tegn

Tern er en klassiker og igen en del af modebilledet. Har du lyst til at lære at strikke/hækle den simple teknik med stor virkning?

Kom til workshop, hvor jeg vil vise dig 2 forskellige måder at få tern på dit strik på.
Ud for 2 forskellige prøver, som du har strikket i forvejen og har med til workshoppen viser jeg dig både hvordan man væver og hvordan man hækler delikate tern.
Det bliver en aften hvor der leges med garn og farver og hvor du helt sikkert bliver overrasket over hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare defineret striber til det lækreste ternede tekstil.

På grund af forarbejdet med de 2 prøver, er prisen sat ned i forhold til mine andre workshops. Når du har tilmeldt til workshoppen sender jeg forklaringer og lidt tekst til hvad du skal have forberedt i forvejen.

Hvor og Hvornår? 
Kom til en hyggelig workshop hos Tante Grøn CPH, torsdag d. 28 april 2022 fra kl. 17.30 til 20.00 (2 ½ time). Workshoppen bliver holdt i Tante Grøn CPH på Christian Winthersvej 2, 2000 Frederiksberg, tæt ved Frederiksberg Metrostation og center.

Billet
Billetterne koster 199 kr pr billet og kan købes i Stines Varehus på https://stinesvarehus.bigcartel.com/product/tern-tern-tern

Hvad skal du medbringe? 
2 strikprøver + samme garn og evt. flere farver + stor stoppenål. På den pågældende aften giver Tante Susanne 10% på al garn i butikken.

Underviser
Stine Hoelgaard Johansen (@stinehoeldgaard) medbringer kompendie, prøver og hæklenåle.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved