Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

2B00AD49-8630-49B3-986D-0D3E213D7615_1_201_a

Pimp din sweater

Pimp din sweater

Pimp din sweater er en workshop hvor du får inspiration og 2 teknikker til at forny et kedeligt stykke strik. Jeg viser dig hvordan du kan tamburere forskellige figurer og væve/broderer figurer/flader på strikken, så strikken får farver og “nyt liv”.

Sted: Tante Grøn Cph på Frederiksberg, Christian Winthersvej 2, lige ved Frederiksberg Centeret og Metroen.
Dato: Torsdag d. 30. Maj
Tidspunkt: 17:30 til 20:00 (2½ time)

Du medbringer: en sweater eller anden strik, evt en strikprøve i glatstrik, forskellige garnrester, forskellige str hæklenåle, som matcher garnet, en stoppenål (nål uden spids) og en saks.

P.S. Tante Susanne giver 10% på al garn i butikken den pågældende aften.

Underviser: Stine Hoelgaard Johansen (@stinehoelgaard) medbringer kompendie, prøver og hæklenåle.

Du kan købe billet her.

Køb af billet er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du selv sælge din billet videre, blot du give mig besked derom på stihj@sol.dk eller gemme købet til en anden af mine workshop hos Tante Grøn Cph.

Velkommen til Tante Grøn CPH – din garnspecialist!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores brede udvalg af garn i en skøn palet af farver. Hvis vi skulle være udsolgt for en farve, frygt ej! Vi kan hurtigt skaffe den hjem til dig. Har du spørgsmål omkring vores garnsortiment eller er du i tvivl om, hvilket garn, der passer bedst til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke garnet med egne fingre.
Vores personale står klar med personlig betjening, så du får den bedst mulige oplevelse. Kan du ikke komme forbi butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside her.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og nyttige tips omkring strikning og hækling, så du altid er velinformet. Er du interesseret i at lære mere og udvikle dine færdigheder, så er du velkommen til at deltage i vores workshops. Disse finder primært sted i efterår- og vinterperioden, hvor vi med glæde deler vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i strikke- og hækleverdenen, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via telefon eller email, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til netop dig. Vi glæder os til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Pimp din sweater

Pimp din sweater Pimp din sweater er en workshop hvor du får inspiration og 2 teknikker til at forny et kedeligt stykke strik. Jeg viser

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved