Opskrifter

I Tante Grøn CPH kan du altid finde spændende Strikkeopskrifter og hækleopskrifter, til dame, herre og børn og baby i alle aldre. Vi har gratisopskrifter og sælger opskrifter samt garnkits fra et bredt udsnit af nordiske og danske designere som eksempelvis Tante Grøn CPH, Hanne Falkenberg, Isager, Camarose, Pixendk, Strik Design dk, Lutter Idyl, Stephen West, Rosa Pomar, Filcolana, Vivian Høxbro, Ditte Larsen, PetiteKnit og Sandnes.

Vi supplerer hele tiden vort udvalg således, at vi altid repræsenterer de mest spændende og aktuelle designere i vores sortiment af strikke- og hækleopskrifter for vores kunder. Har vi ikke strikkeopskriften kan vi måske finde den sammen. Vores opskrifter kommer fra nogle af de førende brands, som har formået at udvikle nogle fremragende opskrifter til ethvert behov. Dermed håber vi også, at du kan finde netop den opskrift, der passer dig i dit kommende projekt.

Strikkeopskrifter til baby, børn, damer og herre.

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter står vi inde for at opskriften er korrekt og føre dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Tante Grøn CPH har gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter og Strikkeopskrifter og hækleopskrifter som kan købes til såvel babyer, børn i alle aldre og til damer og herre. Når det gælder børnestrik, så vil det f.eks. være oplagt at strikke eller hækle en sød bamse eller dukke, ligesom der er mulighed for at strikke eller hækle andre former for legetøj. Ønsker du at kaste dig ud i herre- eller damestrik, så kan du også vælge at strikke et pænt sjal, poncho, hue eller noget helt fjerde så kan du også finde opskrifter til at strikke eller hækle tilbehør på vores hjemmeside Tante Grøn CPH.dk”