Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Efterår ved Langesø

Efteråret banker på

Efterårsfavoritter hos Tante Grøn CPH

Efteråret banker på og vi er på vej mod vinteren. Det betyder, at vi igen skal opleve årstidens farver men (forhåbentligt) stadig solskin på de køligere dage. De vamsede sweatre og uldne sokker skal frem fra skabet og måske suppleres op med nye strikkeprojekter. Vi har derfor hos Tante Grøn CPH udvalgt tre designere som inspiration til efterårets strikke projekter, som vi synes er værd at få på pindene i anledning af at efteråret banker på.

1. Anne Ventzel er en af vore erfarne designere

De flotte designs og opskrifter fra Anne Ventzel følger tidens trend med et nordisk touch. Vi er vilde med hendes enkle og smukke designs, og håber I finder det lige så interessant som vi gør. Sailor Sweater af Anne VentzelMed en baggrund som beklædningsdesigner fra Designskolen i Kolding har Anne Ventzel virkelig styr på sine designs. Hun har et flot udvalg af fantastiske opskrifter både til store som små såvel som de moderigtige Cowls.  Vi er specielt glade for Sailor Sweateren og Spot Sweateren.

På vores hjemmeside kan du købe garnet efter størrelse der passer til hendes opskrifter, og du kan selv vælge den farve, eller farvesammensætning, der passer dig. I produktet finder du link til Anne Ventzels hjemmeside, hvor du kan købe opskrifterne direkte, de følger nemlig ikke med. 

Sailor Sweater af Anne Ventzel har en enkel facon med en fremadskudt skulderlinje og en markant indtagningsdetalje ved ærmets ribkant.  Den strikkes oppefra og ned. Du finder garnet her.

Spot Sweateren er en lækker og vamset sweater med et enkelt mønster i to farver, drejet rib detaljer og en dobbelt rib afslutning omkring halsen. Sweateren strikkes oppefra og ned, først strikkes der frem og tilbage for at danne halsudskæringen og derefter strikkes der rundt. Du finder garnet her.

2. Pixendk har designet et væld af skønne sweatre og babytøj 

Vi har efterhånden arbejdet sammen med Pixendk i mange år og er vilde med hendes designs. Det er den dygtige designer Wenche Steensen der siden 2012 har stået bag nogle rigtigt skønne designs til de små og lidt større, voksne og diverse interiør. Hendes designs inkluderer bl.a. garn fra CaMaRose men også TanteGrønCPH.All Love Sweater fra Pixendk

Med Pixendk designs bliver der lagt vægt på et udtryk der bærer præg af det nordiske, enkle og klassiske. Der er ydermere fokus på skønne farvekombinationer, kvalitet og anvendelighed. Pixendk har en suveræn farvesholdning som egner sig til designs til voksne såvel som piger og drenge. I mange af hendes designs kan du se, hvordan du forholdsvis enkelt kan ændre designet fra piget til drenget. Her vil vi pege på All Love sweateren og sweateren til herren Herr Nielsen.

På vores hjemmeside kan du købe garnet efter størrelse, der passer til hendes opskrifter og du kan selv vælge den farve, eller farvesammensætning, der passer dig. I opskrifter finder du link til Pixendk’ s hjemmeside hvor du kan købe opskrifterne direkte. God fornøjelse!

Opskriften til All Love sweateren koster DKK 50 og sælges kun med garn. Her på siden kan du selv vælge, hvilken farvesammensætning du ønsker – gå til produktet her. 

Opskriften til Herr Nielsen Sweater koster ligeledes DKK 50 og  og sælges kun med garn. Her på siden kan du selv vælge, hvilken farvesammensætning du ønsker – gå til produktet her. 

3. Petiteknit er svær at komme udenom

En stor skaberlyst og strikkeglæde kanaliseres over i brandet PetiteKnit, som omfatter et univers af strikdesign til børn og voksne.Weekend Slipover

Bag PetiteKnit står Mette Wendelboe Okkels, der designer og udvikler alle strikkeopskrifter. Mette forsøger med sit strikdesign at bygge bro mellem det gamle traditionelle håndarbejde og det nutidige modebillede. Mette er meget produktiv og lancere løbende nyt design. Her vil vi pege på Weekend Slipover og Oktober Sweater.

På vores hjemmeside kan du købe garnet efter størrelse der passer til hendes opskrifter og du kan selv vælge den farve, eller farvesammensætning, der passer dig. Vi sender  opskriften som print sammen med garnet. God fornøjelse!

Opskriften til Weekend Slipover koster DKK 45 og sælges kun med garn. Her på siden kan du selv vælge, hvilken farvesammensætning du ønsker – gå til produktet her. 

Opskriften til Oktober Sweater koster ligeledes DKK 45 og  og sælges kun med garn. Her på siden kan du selv vælge, hvilken farvesammensætning du ønsker – gå til produktet her.

 

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på email
Email
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

Efterår ved Langesø

Efteråret banker på

Efterårsfavoritter hos Tante Grøn CPH Efteråret banker på og vi er på vej mod vinteren. Det betyder, at vi igen skal opleve årstidens farver men

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved